TCH Saaga, osa 2


Saagan pääsivulle Edellinen osa Seuraava osa


Otteita Sulevi Isopussin päiväkirjasta.


16.3.2005
Jäsenlehtemme viimeisin numero ilmestyi eilen. Tässä numerossa oli artikkelini TCH Snookerista. Olen jo saanut paljon palautetta. En ollut edes ymmärtänyt biljardiyhteisön kokevan tätä asiaa näin vakavana. Odotan asiasta syntyvän valtavan määrän keskustelua lähiviikkoina. Ainoa mieltäni askarruttava asia on, miten valtamedia tulee kohuun suhtautumaan. PR asian tiimoilta tulee hoitaa kunnolla.

18.3.2005
Erikoista. Varsin hämmästyttävää. Sain tänään yhteydenoton TCH Snookerin suunnalta. Kerhon johtaja Sempai kertoi puhelimessa olevansa pahoillaan artikkelini tavasta kuvata kerhoa. Hän selitti, mielestäni varsin asiallisesti ja sovinnollisesti, että TCH Snookerin saama kyseenalainen maine on lukuisten väärinkäsitysten summa. Myös tahallista mustamaalaamista on hänen mukaansa esiintynyt. Hän toivoi, että voisimme tavata mahdollisimman pian, jotta väärinkäsitykset saataisiin korjattua. Kutsuin hänet luokseni käymään huomisillaksi. Kysyin vielä, tulisivatko myös kerhon muut jäsenet mukaan. Sempai tuntui empivän hetken, mutta suostui lopulta tähän ehdotukseen. Todellakin, erittäin mielenkiintoista. Tuskin maltan odottaa huomisiltaa.

19.3.2005
TCH Snooker oli tänään luonani vieraisilla. Minun on suoraan sanoen todettava, että tapaaminen oli minulle pettymys. En saanut heistä mitään irti. He toistelivat, tai Sempai toisteli, kuinka kaikki on yhtä suurta väärinkäsitystä ja ilkeämielistä parjausta. Mitään uutta verrattuna eliseen puhelinkeskusteluumme en kuullut. Tapaamisen yleisluonne oli hermostunut. Liekehtivä lisensiaatti oli täysin omissa maailmoissaan; vaikutti lähes siltä kuin hänet olisi huumattu. Muut jäsenet olivat hiljaisia, he vastailivat suoriin kysymyksiin yhdellä tai kahdella sanalla. Sempaita he vilkuilivat koko ajan arasti. Vaikutti siltä kuin heitä olisi uhkailtu. Sempai hoiti puhumisen aina kun en varta vasten kysynyt jotain muilta jäseniltä. Hänkin oli jotenkin levottoman oloinen. En oikein ymmärrä miksi he tulivat luokseni, jos he eivät aikoneetkaan olla tämän avomielisempiä, puhelimessa Sempai oli vaikuttanut yhteistyöhaluiselta. Tapaamisen lopussa tapahtui kuitenkin edistysaskel: Sempai kutsui minut vastavierailulle heidän toimitiloihinsa. Hänen mielestään, ja myös minun mielestäni, saisin parhaan käsityksen heidän toiminnastaan tutustumalla siihen itse pääkallon paikalla. Tarkistettuani kalenterini sovimme tapaamisen maanantai-iltaan 21.3. Sempai lupasi noutaa minut kotoani. Hyvin, hyvin mielenkiintoinen käänne.

Saagan pääsivulle Edellinen osa Seuraava osa