Alustus

Sempailla ja Markulla oli tiistaina 8.11.2005 työnsä puolesta MRI Doctors' Club illanvietto. Paikalle kerääntyi Mittiksen labrasta valmistuneita tohtoreita, sekä labran nykyinen henkilökunta. Ohjelmassa oli ruokaa, kaljaa, viiniä ja saunomista. Illan päätteeksi lähdettiin baariin. Oma joukkomme, johon kuului puolisen tusinaa juhlijaa, päätyi Espoon keskuksen ravintola Kannunkulmaan. Kannusta poistuttiin joskus kolmen aikoihin. Kaikki eivät mahtuneet samaan taksiin, joten meidän taksiimme tuli neljä henkeä, mukaan lukien siis Sempai (siis mä) ja Markku. Kun kaksi muuta urhoa oli heitetty kotiin, Sempai ja Markku tekivät suunnitelman jatkojen jatkamisesta.
- Lähetääks Damiin?
- Joo.

Matka

Sempailla oli jopa passi valmiina takin taskussa (Sveitsin matkan jäljiltä), joten Sempain ei tarvinnut edes käydä kotona. Markku kävi hakemassa passin ja Clark Kent -paidan. Krapulaa vietettiin Helsinki-Vantaalla, liput saatiin SASilta. Amsterdamissa oltiin keskiviikkona alkuillasta. Samoin tein baariin. Ja heti kohtasimme suomalaisen. Oltiin kuitenkin vielä samoilla silmillä kuin tiistaiaamuna, joten vetäydyimme ajoissa yöpuulle. Hotellimme (Titus) Leidsepleinin lähellä oli ihan hirveä. Rähjäisyydessän se kyllä loi ex tempore -matkallemme juuri oikeanlaisen rappiotunnelman. Torstai ja perjantai oli sitä mitä Damissa pitääkin: Heineken, Coffee Shopit... you know the drill. Kävimme myös pelaamassa pari freimiä poolia.

Reissun vaikutukset Otaniemen tiedeyhteisöön

Antille (labraan) pistimme tekstarin jo keskiviikkona kun olimme saapuneet Damiin. Vastaus oli luokkaa puhu sinä niin minä pitelen hevosta. Ei mennyt läpi väite että kahdeltä taulapäältä olisi ihan noin pahasti voinut lähteä Doctors' Clubin jatkot lapasesta. Torstaiaamuna se soitti ja kysyi missä ollaan. Kauan sai tankata ennen kuin uskoi. Siihen mennessä jatkojen suurin skandaali oli ollut se kun Ilkka K sammui Espoon keskuksen rautatieasemalle. Perjantaina Mikko M:ltä tuli viestiä että MIKESin parkkipaikka oli tarkoitus pestä mutta joidenkin pilvipäiden autot ovat tiellä. Kovaa on. Kuvaavinta on kuitenkin se että Erkki ei edes huomannut meidän olleen poissa ennen kuin näki kortin labran neukkarin pöydällä.

Kuvagalleria

Reissusta labraan lähetetyt kortit ym. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana